Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Бургазлии на линия:

Бургаска Република

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Бургас най-добрия град за живеене в България.
Republic of Burgas написа на 07.12.2010 г.:
Да кажеш, че Бургас има кофти климат извън лятото е странно, ама всеки има право на мнение.Даже е сред най-топлите зимни градове.Пловдив е готин град, но и той си има замърсители, прах и един наистина интересен летен климат.

meduza написа на 07.12.2010 г.:
malivas,ти сега ли се усети, че всичко е нагласено? Не случайно голяма част от страната се изнася да живее в София, това е най-добрия град за живеене! Ние живеем в една страна, където всичко е централизирано и зависи от столицата, една сбъркана система! Всичко ни е сбъркано и измислено! Тези класации са една измислица за замазване на действителността, в която живеем, това е истината! В България управниците винаги са държали най-добре да се чувстват жителите на София, винаги се съобразяват с техните искания, защото и всички по-големи недоволства и стачки стават там. И не се притеснявай, не познавам бургазлия, който да се е взел за велик, отрови си има всеки по- голям град! Лично на мен климата ми харесва, единствено влажността е голяма, но сме свикнали. Сигурен съм, че след Бургас ще спечели Пловдив и т.н. докато се изредят всички големи градове. Ние си мислим, че живеем а в действителност преживяваме!

malivas написа на 06.12.2010 г.:
Бургазлии, много Ви уважавам, но доста скалъпено ми се струва това първенство, което получихте. Добре, Бургас е любов и страст, но въпроса е кой е най-добрия град за живеене. Това, че сте си вдигнали цените в заведенията и магазините до ниво София, не прави града страхотен. През летния сезон разбирам, че е заради почиващите, но Вие цяла година си страдате от това. Първо се преборете с Пловдив, пък тогава се мерете със София. Ако Пловдив не сме спечелили, то е заради критичното ни отношение към управлението на нашия античен и пълен с невероятна атмосфера град. Искаме още много подобрения, въпреки че последния кмет видимо работи в ползу Пловдив. До преди 2 месеца каква Ви беше главната, нищо особено. Сега след ремонта може би ще е прекрасно, но да видим догодина. Добре, че имате даденост море, но си имате и отрови и кофти климат извън летните месеци. Така, че малко по-скромно. Не сте толкова велики.

matador написа на 02.12.2010 г.:
Не съм възхитен. Като знам какво е нивото в България, направо е срамно да се мерим с другите умрелници от Булгаристан - тука има два съперника, с които трябва да сверяваме часовника - София и Варна. И при условие, че имам хора, които живеят във Варна и твърдят, че безработицата ги е натиснала, ми става ясно, че доста неща там са били изкуствени. Направени благодарение на Джуджето Николай Василев, който точеше държавата...всички знаем как

но задачата ни е да подобвяваме нивото в нашия град всеки както може. Знам, че има много чалга-пришълци, но нищо не е постигнато без съпротива. На първо място трябва да си променим мисленето и да бъдем по-устремени и амбициозни

Republic of Burgas написа на 15.11.2010 г.:
Да има още какво да се желае,но честито на всички нас.Бургас е страст, Бургас е любов,Бургас е религия....

Бургас над всичко !


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: