ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Пловдивска политика

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Ако изборите за кмет бяха днес, за кой бихте гласували?
Юлия Димитрова написа на 22.10.2015 г.:
Ще гласувам отново за Тотев.Веднага се аргументирам за това какво е направил за града-реставрира Римския стадион, възстанови "Цар Симеоновата градина", построи "Колодрума" в ЖК "Тракия"(уникална зала с над 6000 места), разкраси Главната улица на Пловдив-осветление, настилка, зеленина и т.н., построи четири нови детски градини и обнови още 6, довърши Спортната зала-Гребен канал, асфалтира десетки булеварди по европейски изисквания заедно с прилежащите тротоари, строи нови велоалеи, направи "Капана" пешеходна зона, работи по изграждане на нови автобусни спирки, ремонтира бившата сграда на Дет.Маг.Снежанка и т. н. Благодарение на него и неговия екип, Пловдив ще бъде Европейска столица на културата през 2019г. Пловдив стана много посещавана дестинация както за българи, така и за чужденци. Туризма в Пловдив бележи ръст в последните две години . Нови инвеститори построиха компании в града ни, разкриха се много нови работни места в IT сектора и още..., и още..... ! През целия мандат не е спирал да работи! Това не е ли достатъчно което е направено за един мандат? Всичко което е направил Тотев, има стойност за града ни, виждаме го и ни е приятно. Не само, но и се гордеем с града си! Кой друг кмет може да се похвали с толкова мащабна работа в рамките на един мандат-никой!!!

Самарянин написа на 21.10.2015 г.:
Принципно политическата ми незаинтересованост бележим своя връх, но четейки коментарите тук бих искал да кажа няколко неща. 1во. Защо по. дя водите все още у хората е заложено мнението "за всеки друг, но не и за.." на базата на какво почива това изречение. Е. Ба. Нето си е е. Ба. Не. На мен ми звучи така. До ся ме клати тоя, вече всеки само не и той. Хора, вижте всички глупави кандидатури, вижте няква глупава кауза, която защитават и ако от 10 техни принципа се пропозснавсте в 8 н1ма значение партията, защото ще сте гласували за кауза и за убеждение. Друг е въпросът, че са кухи каузи. Така че или гласувайте по убеждение или не дей те да налагате принципа в себе си" за всеки но не и за " защото новия от" всеки" може да ви полюлее повечко. А бившия кмет си е бивш ако се беше доказал, нямаше да има статус "бивш" не вярвам че човек след 25 годишна възраст се променя, променя вижданията си. Просто лъже по умело. Това е еволюционната необходимост на съвремието ни. 2ро.ако пък не гласувате значи сте съгласни да ви клати всеки който ще дойде. 3то.1 кебапче зима не храни. 4то.НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА ВЗЕМЕШ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ. БЪДИ АКТИВЕН, А НЕ ВЕГАТАТИВЕН.

ангелски очи написа на 20.10.2015 г.:
Аз ще гласувам с разума си.никога не бих гласувала за някой който лъже и преувеличава познавам лично от подръжниците на вмро тези хора са лицемерни, арогангни и използват хората докато не постигнат своето и когато го постигнат ти вече не си им нужен.аз ще гласувам за истински човек Георги Титюков

Костадин Ф написа на 09.10.2015 г.:
Аз ша гласувам кандидатите на ДПС и дано да вземат цялата власт че да се сетите най-накрая кво става в тая държава!

Стефка Бояджиева написа на 08.10.2015 г.:
Не бих подкрепила никой от познатите герои. Въртят се едни и същи, които явно доказват, че освен да крадат за нищо не стават.
Затова ще гласувам за КРАСИМИР КУЦАРОВ и ГЛАС НАРОДЕН!

chichopetio написа на 03.10.2015 г.:
НЕ И СЛАВЧО!!!

Evgeni Dimchev написа на 16.09.2015 г.:
Гледам и не вярвам на очите си. Слафчо води в класацията. Вие кво искате бе хора , за 4 години 5 тоалетни ли пак ?

Lisica написа на 08.09.2015 г.:
Ааа аз за кютеков ше гласувам

M Palavrov написа на 06.08.2015 г.:
За всеки друг но не и за тоя чешит Тотефффф.

Marya Smilyanova написа на 17.07.2015 г.:
Mr Burns, преди да коментирате и съдите, първо се информирайте!

Marya Smilyanova написа на 17.07.2015 г.:
Разбира се, че за Георги Титюков!

истински човек написа на 13.07.2015 г.:
Ще гласуваме за Георги Титюков-разбира се!

Десита-Дейзи написа на 08.07.2015 г.:
Кое е толкова странно , че господин Титюков е получил много гласове за кратко време- има достатъчно хора, които го подкрепят и защо е толкова важно , не става ясно. Ще кажеш, че от една онлайн анкета зависят крайните резултати. А какво го хвалите толкова г-н Тотев... използва едни готови пари- не виждам нещо кой знае колко трудно, а нека да не коментираме качеството на великите постижения за града, които толкова се изтъква, че са налице благодарение на него- няма нищо подобно, но да не изпадаме в подробности. Все пак всеки има право на избор. :))

Райчо Нотев написа на 05.07.2015 г.:
За Тотев,защото направеното през мандата се забелязва.

Sargon III написа на 03.07.2015 г.:
Не съм решил за кого ще гласувам на първия тур, най-вероятно за Тотев. Но, ако има втори, ще подкрепя със сигурност Тотев, както направих и предишния път.

Cimbala написа на 02.07.2015 г.:
Тотев разбира се !

Mr Burns написа на 02.07.2015 г.:
Пламена Иванова,аз съм от район Южен,така че не се интересувам особено кои са кметовете на другите райони.Името Титюков ми стана известно от тази анкета,а длъжността му от вашия коментар. За мен поне не е логично натрупването на гласове в анкетата,в първия ден Титюков имаше около десет на следващия,БАМ!,300+! Още повече,че задминава Славчо Атанасов,бивш кмет на целия град,който все още има доста поддръжници. След като видях и коментарите на Петя Койчева и F St в тази дискусия два акаунта с по един единствен коментар и то написан в един и същи ден 30.06?!? Не ангажирам никого с мнението си,но лично за мен това е съмнително.

EgyptianAoE написа на 02.07.2015 г.:
Пламенче ще гласувам за Тотев защото е най успешния кмет на Пловдив.А точно защото съм от Пловдив ще ти кажа,че Титючето е най-популярния нагаждач и нищо повече.

Пламена Иванова написа на 01.07.2015 г.:
Георги Титюков, разбира се. Абе мистър "Бърнс",Титюков е кмет на най-големия район на Пловдив - Централен. Направете си сметка откъде е тази популярност или по-скоро вие не сте от този град.

Mr Burns написа на 30.06.2015 г.:
Тотев! А се чудя на Титюков колко ли му е струвала прозрачната ПР кампанийка в тоя сайт,първия ден от анкетата гласувам за Тотев и тогава на второ място след Тотев беше Славчо Атанасов,Титюков беше с по-малко от десет гласа,вчера влизам в сайта и какво да видя,Титюков на второ място дори преди Славчо,което е странно предвид факта,че само за него и за кандидатите на АБВ и РБ не съм чувал абсолютно нищо! От къде тази популярност 330 гласа в анкетата?!? И сега като видях по долните коментари на F St и Петя Койчева,акаунти,очевидно създадени за да напишат този един коментар работата поне за мен стана съвсем ясна...

Страници:1 2 3 4 5 ... 7Следваща


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: