Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Бургазлии на линия:

Местна, бургаска политика

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Може ли да сецреши проблемът с паркирането на лични МПС около центъра с глоби?
potrebitel2018 написа на 11.07.2018 г.:
Проблемът с паркирането на личните превозни средства на живеещите в квартал Възраждане е известен на всички и е неразрешим. Причината е, че на мястото на едноетажните фамилни къщички с малки дворчета израстнаха и продължават да израстват многоетажни жилищни кооперации, с което броят на живеещите на единица площ нараства десетократно и повече, а местата за паркиране остават същите. Като добавим и посещаващите района по различни поводи, особено през летния сезон, проблемът става още по-неразрешим и безперспективен. В резултат улиците и тротоарите са задръстени от паркирани автомобили, които, разбира се, пречат на движението на пешеходците и което, разбира се, противоречи на определени правилници за градското устройство, съставени с намерението в необозримото бъдеще проблемът с паркоместата да с разреши. На този фон санкционирането на един отделен сравнително малък автомобил, паркиран за кратко време на един сравнително широк тротоар, позволяващ свободното преминаване на пешеходците, включително и на детските колички, собственост на един 73 годишен пенсионер, инвалид по болест и страдащ от злокачествено заболяване, при положение, че наоколо има дестки паркирани по тротоарите автомобили...най меко казано е абсурдно, нелогично, неразбираемо и намирисващо на преднамереност за един средностатистически нормален човек. Във връзка с това аз, потърпевшият, Н.Н.БЕРЧЕВ, тел.0877 625 044
1.Призовавам инспектора Велин Калоунов, извършил този може би характерен за един общински храненик навяващ на дребен лобизъм акт, на една кратка разходка из квартала, за да видим колко автомобила ще намерим паркирани правилно и колко неправилно според цитирания от него ЗДвП, че да си оправдае заплатата, която получава за наша, на водачите на автомобили, сметка, пък може да му дойде и друга идея за решаването на този проблем.
2.Приканвам отговорните лица в Общината да бъде отменен този явно неадекватен и тенденциозно съставен акт(фиш за глоба 0030149 от 03.07.2018 г.).


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: